Farby do drewna - z łatwością odśwież drewniane powierzchnię
Spraw by każda drewniana powierzchnia odzyskała swój dawny blask!
2020-04-30, 10:50

Farby do drewna - z łatwością odśwież drewniane powierzchnię

Uwielbiasz drewniane meble? Spraw aby każda drewniana powierzchnia w Twoim domu odzyskała swój dawny blask. Na Ceneo znajdziesz farby do drewna o rozmaitych właściwościach. Dzięki temu z łatwości dopasujesz idealną dla siebie. Różnorodność, a także atrakcyjne ceny to nasza domena. Nasze emalie posiadają szeroką gamę kolorystyczną, dzięki czemu w łatwy sposób dopasujesz je do barwy Twojego drewna. Posiadamy również farby w wersji do użytku zewnętrznego.

farby do drewna

Wybierz trwałość oraz estetykę

Nasze farby do drewna posiadają również zróżnicowany poziom połysku. Do wyboru połysk matowy, satynowy oraz intensywny. Farby wykorzystywane są zarówno do zabezpieczenia mebla lub do jego renowacji. Należy jednak pamiętać by wcześniejszą warstwę zetrzeć papierem ściernym. Według opinii klientów naszym produktem bestsellerowym stała się farba w kolorze lawendy, turkusu oraz nowoczesnych szarości. Wysokiej jakości skład produktów ułatwia ich rozprowadzanie i zapewnia doskonałą trwałość przez wiele lat, dzięki czemu drewno zyskuje nowe życie. Zapraszamy do zapoznania się z naszą szeroką gamą produktów.

Ogrody Działkowe